Da li ste spremni da istaknete onaj deo vašeg horoskopa za koji verujete da nosi vašu sjajnu priču? Da li ste spremni da taj deo vas komunicira i da mu dozvolite da bude zvezda večeri?

U okviru Astrološke Konferencije Kepler Stars “Tragom zvezda” održaće se Cosmic Gala dinner, na kojoj će biti svečana dodela sertifikata i diploma Kepler studenata.

Naime, svaka natalna karta u sebi ima onaj divni potencijal, koji može da nosi i aktivira novi kvalitet našeg života. Na nivou sećanja i uverenja koji žive u našoj natalnoj karti, mi možemo osetiti i spojiti se sa onim što je naš dar, naš specijalni talenat koji čini ovaj život čarobnim. Zato vas pozivamo da osetite koja je to planeta, ili aspekt koji pravi, za koju vi osećate da je zvezda vašeg horoskopa? Da li je to baš pozicija vašeg Sunca, ili ćete možda svoju sjajnu priliku pronaći u nekom odnosu dveju planeta koji vidite kao prostor za rast vaše Duše?

Svaka planeta ili aspekt imaju neku svoju boju i prirodu, čijom vibracijom oblikuju našu realnost. Hajde da se ovom prilikom, upravo kroz izbor odeće ili boja koje ćemo nositi, povežemo sa tim našim sjajnim delom, da mu dozvolimo da se istakne u prvi plan i da bude vidljiv, podsećajući nas da svi mi možemo biti zvezde sopstvenog života!

Vidimo se na Cosmic Gala večeri!

Kotizacija za Cosmic Gala sa večerom:
50 EUR

gala