BANKET

21. mart | 20:20 - 22:22h

U okviru 20. Međunarodne Astrološke Konferencije “The Age of Aquarius” održaće se banket večera “Obuci svoj horoskop”, na kojoj će biti svečana dodela sertifikata i diploma Kepler studenata, kao i posebne nagrade za najinspirativniju odeću u odnosu na sopstvenu natalnu kartu.

Jedan od načina da se naša energija na pravi način izrazi jeste kroz outfit. Oblačenje nije samo nužno pokrivanje tela, ono predstavlja suštinski izraz unutrašnje vibracije, a ta vibracija je zabeležena unutar natalne karte. Shodno tome, neki ljudi znaju da žive kontakt sa svojom autentičnošću, dok drugi samo slede tokove kolektivnog trenda, uklapajući se u većinu, jer na taj način uspevaju da dobiju određeni osećaj za sebe. Ipak, to je veoma često sasvim udaljeno od prave prirode koju osoba duboko u sebi nosi.

Čovek stoga treba da pronađe svoj pravi izraz kroz način odevanja. U ovom projektu „Obuci svoj horoskop“ cilj je da svako može da pronađe svoju autentičnu boju koju nosi u svojoj natalnoj karti, bilo kroz stil oblačenja ili kroz boje koje će biti naglašene. Stoga svako ko dođe na ovaj banket trebalo bi da otkrije svoju jedinstvenu vibraciju i da sebi dozvoli da tu vibraciju nosi!

Ovaj banket nosi ime “Obuci svoj horoskop”, a u okviru njega će biti dodeljene i posebne nagrade za najinspirativniju odeću u odnosu na sopstvenu natalnu kartu.

Vidimo se na Banketu za prvi dan proleća!

Kotizacija za banket sa večerom: 45 EUR

Banket-new-new