PREDAVAČI

Lea Imširagić - ISAR CAP međunarodni astrolog

Magistrirala je na medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2005. godine na katedri za fiziologiju u oblasti magnetobiologije. Dalja istraživanja nastavila je u okviru astrologije, stekavši sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP, 2006. godine u Klivlendu, Ohajo (SAD). Završila je akupunkturu na IASC u Beogradu, i član je Američke Asocijacije za Energetsku Psihologiju ACEP (The Association for Comprehensive Energy Psychology). Lea je sertifikovani Bahov praktičar i tvorac je astrološkog sistema isceljivanja “Energetska Astrologija”.

Autor je 5 stručnih knjiga i udžbenika iz astrologije; Astrološki kodovi (2005.), Astrologija Anđela (2010),  Naučna astrologija (2010), Priručnik za Energetsku Astrologiju (2013) i AstroHealing (2014).

Svoja predavanja redovno drži na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu, a učesnik je i predavač na mnogobrojnim stručnim astrološkim konferencijama i seminarima u Sjedinjenim Američkim Državama, Engleskoj, Rusiji, Sloveniji, Argentini, Brazilu i Čileu.

Aleksandar Imširagić - ISAR CAP međunarodni astrolog

Aleksandar Imširagić je predsednik Međunarodne Asocijacije za Astrološka Istraživanja ISAR sa sedištem u Los Anđelesu i direktor Instituta za Astrološka istraživanja i Edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu. Astrologijom se bavi od 1986. godine, a danas ima razvijenu astrološku školu s redovnim programom u okviru Kepler Instituta u Beogradu, kao i veoma snažno razvijenu dopisnu skolu, čiji diplomirani studenti danas predstavljaju jedne od najbolje edukovanih astrologa.

Takođe, Aleksandar je i predstavnik Asocijacije za Sveobuhvatnu Energetsku Psihologiju – ACEP (Association for Comprehensive Energy Psychology) u Srbiji, gde vodi poseban edukativni program iz Energetske Psihologije. Pored Beograda, svoja predavanja i konsultacije Aleksandar svake godine drži širom Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Meksika, kao i u mnogim evropskim gradovima, Kini i Indiji.

Autor je 18 astroloških knjiga od kojih su mnoge prevedene i objavljene na engleskom, kao i na još nekoliko drugih jezika.

Ivana Šaljić - ISAR CAP međunarodni astrolog

Bavi se astrologijom od 2006. godine, kada je svoje učenje otpočela na astrološkom Institutu “Johannes Kepler”.  Svoja iskustva je utvrdila radeći kao asistent i predavač na Institutu gde posebno uživa u radu sa učenicima. 

U okviru astrološkog rada pronašla se u izučavanju karmičke astrologije, astrohealing-a, prognostike i sinastrije. U radu sa klijentima je razvila i svoj poseban program konsultacija “Venus Balance” koje omogućavaju osobi da dovede svoje odnose u skladno stanje, unoseći balans u svoje polje odnosa, koje je strukturisano u polju Venerine čakre. 

Ivana je i autorka knjige “Praktikum Karmičko-Reinkarnacijske astrologije” kao i “Venerine inicijacije 2022” i “Venerine inicijacije 2023”.

Tanja Igrutinović – ISAR CAP međunarodni astrolog

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu i profesionalni je astrolog. Astrološke studije upisuje 2015. godine na Institutu za astrološka istraživanja „Johannes Kepler“ gde stiče visokokvalitetno astrološko kao i znanje o primenjenoj astrologiji, AstroHealing, čije tehnike primenjuje već od tada u radu sa klijentima. 

Međunarodnu profesionalnu astrološku sertifikaciju ISAR CAP stekla je u martu 2019. u Beogradu. Posebno voli energetsku astrologiju kao i AtroHealing, koji je neizostavni deo njene astrološke prakse. Kombinacijom smisla za sklad i harmoniju veoma rado pruža konsultacije iz njenih omiljenih oblasti – astrologije Lokalnog prostora, Relokacije kao i Solarne povratke. 

Redovno piše članke za sajt www.profesionalnaastrologija.com sa temom astrološkog tumačenja faza Meseca i Eklipsi, kao i preporuke o posvećenim ritualima za promenu i unapređenje naših navika.

Una Kovačević - ISAR CAP međunarodni astrolog

Svoje astrološko obrazovanje započinje rano, sa 16 godina, na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju „Johannes Kepler” u Beogradu, 2006. godine. Takođe uspešno završava studije i na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta „Singidunum“.

Tokom godina, ljubav prema astrologiji se produbljuje, ali i želja za profesionalnim usavršavanjem. U tom duhu, 2022. godine stiče zvanje ISAR CAP – međunarodni profesionalni astrolog i postaje asistent na „Johannes Kepler” Institutu.

U astrološkom radu posvećuje se sinastriji i astrologiji odnosa, u okviru koje posebno istražuje dva asteroida – Erosa i Psihu. Knjiga o prirodi ovih asteroida trenutno je u pripremi.