PREDAVANJA

AKTIVIRANJE OBILJA U NATALNOJ KARTI

Da li svi, bez obzira na svoju natalnu kartu, imamo mogućnost da kreiramo obilje?

Ovo je pitanje koje često dobijam i odgovor je DA.

To ne znači da svako ima isti potencijal i način, ali znači da je moguće da kroz 4 koraka za aktiviranje obilja otkrijete šta ga pokreće kod vas i šta ga uvećava.

Ovo će biti praktično predavanje koje će vam pomoći da pokrenete i uvećate svoje obilje, ali i da imate više radosti, energije i iskrenosti po pitanju vaših životnih prioriteta.

LJUBAVNI ASTEROIDI EROS I PSIHA

Eros je sve ono što nas čini živim, vatrenim i zaljubljenim. Buđenje Erosa, kroz natalnu poziciju, pokreće lavinu intenzivnih emocija – javljaju se želja, strast i kreativna sila; u nama se generiše potpuno novi život.

Psiha predstavlja našu esenciju, bit bića. Onaj tanani glas srca.

Eros ujedinjen sa Psihom je momenat kada erotično postaje egzaltirano, uzvišeno i vanvremensko; kada se oseća telesno-duhovna ekstaza. Oni su par i zato, pre svega, sebe najviše otkrivamo posredstvom drugoga.

KAKO PRIVUĆI SREĆNE ODNOSE?

Kako na osnovu pozicije Venere u natalnom horoskopu i njene potrebe u znaku privući najbolji odnos?

Kako otkriti zbog čega nas privlači druga osoba i na koji način napraviti najbolju verziju odnosa?

Pre nego što privučemo svoju ljubavnu priču, potrebno je odgonetnuti glavnu tajnu koja živi u nama, tj. osnovni princip Venere, a to je privlačnost i ravnoteža. Venera uvek vidi da je sve što je okružuje lepo i dobro. Odatle razvija zahvalnost, jer u svemu vidi sreću, zna da uživa u svim iskustvima, zabavlja se u svemu što radi, a rezultat svega ovoga je ogromna moć privlačenja koju dobija. Sa ovom moći, ona je dovoljna sebi i time je zadovoljna, tom energijom zrači i to je jedini put da dođe do svoje svrhe, odnosno do svoje srodne duše.

Ovom unutrašnjom lepotom probudiće najbolji deo sebe, svoju drugu polovinu, zbog koje i jeste na planeti Zemlji. Svaka Venera će ovako položiti glavni ispit na Zemlji – da bude srećna.

ASTRO FIT HEALING I UTICAJ MESECA

Ovo je priča o transformaciji duše, o vidnim promenama kroz koje prolazi i naše telo.

Priča o astrološkom prepoznavanju disbalansa koji se najčešće ogleda na nivou tela i telesne težine, a kasnije i na nivou zdravlja.

Osnovna ASTRO FIT analiza i prepoznavanje problema dovode nas do potrebe da pristupimo prihvatanju.

Ovo je model healinga koji se radi na nivou Meseca.

Aktiviramo proces prihvatanja istine putem obnavljanja osnovne bliskosti.

Linija Meseca u grafikonu deklinacija sekundarnih progresija pruža najveću količinu informacija, jer je Mesec najbrži i jasno opisuje emotivnu fazu kroz koju natus prolazi, sa posebnim osvrtom na fenomen izvangraničnog Meseca.

KODOVI FIKSNIH ZVEZDA

Fiksne zvezde predstavljaju istinske Stubove Sudbine duše. Ipak, njihov broj na nebu je ogroman i da bismo otkrili koja od svih zvezda je ključna za našu sudbinu, moramo poznavati posebne kodove po kojima se zvezde aktiviraju u našoj karti.

Sve zvezde su grupisane u 88 sazvežđa, te odatle nose svoje primarne poruke. Takođe, svaka zvezda upravlja određenom planetom ili više njih, a preko određenih kuća natalnog horoskopa one bivaju aktivirane u životu natusa. Na ovom predavanju ćemo upoznati kodove na osnovu kojih otkrivamo upliv zvezda sa kojima smo sudbinski povezani.