SEMINARI

NOVI POGLED NA ASTROLOGIJU:
UPRAVLJANJE SVOJIM ŽIVOTOM

Ted Men

20. 03. 2020 • 12h - 17h

Tradicionalna astrologija nema tačno utvrđeno vreme nastanka planeta, tako da ovaj model predstavlja vodič kroz razvoj događaja/planeta/znakova u vremenu kroz vaš život, prateći kuće. Krucijalni događaji i psihološki razvoj vašeg života i odnosa počinje na vrhu 9. kuće (začeće) kada vaši majka i otac vode ljubav da bi vas začeli.

Setite se da je život razvoj u vremenu. Uticaj koji je vaša majka iskusila dok vas je nosila (vrh 9. kuće – ASC), su kolektivno nesvesno, duboko sakriveni, a vaše rođenje (ASC) je osnova vaše ličnosti, a planete koje aspektuju ASC su vaše podličnosti. Rani odnos vaših roditelja i porodični sistem u kojem ste rođeni su primarni faktori za vašu ličnost tokom detinjstva i oni vas oblikuju, bivajući osnova na kojoj počiva prediktivna astrologija. Vi možete pratiti u vremenu važne životne događaje koristeći transparentni vremenski okvir i fizičku i psihološku interpretaciju događaja, što sve predstavlja vašu priču. Tokom vašeg detinjstva, preko sazrevanja, današnjeg dana pa do budućnosti, vi upravljate vašim životom. Naučite kako da pozicionirate sebe u sopstvenom životu i iskoristite progresije, direkcije i tranzite na totalno drugi način.
Svi koji se prijave na ovu radionicu će dobiti svoju kartu i listu važnih životnih perioda od začeća do 99 godine. Ponesite i druge karte članova porodice, partnera i ostalih!
Kotizacija €50

VAŠ ANĐEO ČUVAR

Oner Dozer

23. 03. 2020 • 12h - 17h

Jedna od brojnih tehnika srednjevekovne astrologije je da otkrije i interpretira lični spiritualni entitet, što je zapravo Anđeo Čuvar ili Almuten Figuris sa svojom astrološkom definicijom. Ukazujući na povezanost natusa sa spiritualnim svetom i uslovima koje karakterišu prirodu njegovog Anđela Čuvara, Almuten Figuris naglašava njegov put koji vodi ka spiritualnom uzdizanju. Öner Döşer će vas podučiti kako da izračunate i pronađete Almuten Figuris u svojoj karti i pokazaće to na kartama nekoliko učesnika.

Za ovo je postojalo veliko interesovanje od strane učesnika u Xixim-u, Meksiko, kao i OPA Retreat-u. Za ovu radionicu mislim da bi bilo dobro za učesnike da poznaju svog vladara karte. Oni mogu pronaći vladara karte u Solar Fire softveru, Classical, Almuten page.

A što se tiče predavanja, planiram da govorim o Sufijima, njihovom razumevanju Kosmologije i Astrologije. Za ovo je takođe bilo veliko interesovanja od strane učesnika kao tema koja je povezana sa Anđelom Čuvarom.
Kotizacija €50

KOMPATIBILNOST:
DA LI JE OVA OSOBA PRAVA?
Rad sa Sinastrijom i Horoskopom odnosa

Margaret Grej i Armand Diaz

24. 03. 2020 • 16h - 21h

Na ovom seminaru, detaljno ćemo se baviti dinamikom kompatibilnih odnosa. Sinastrija i horoskop odnosa mogu nam pokazati mogućnosti, resurse, povezanost i izazove među ljudima, od početne privlačnosti do dugoročnih odnosa. Pridružite nam se dok istražujemo kako nam ovi alati mogu pomoći da podržimo svoje klijente u boljem razumevanju izbora njihovih odnosa.
Ova radionica je idealna za student koji počinju da izučavaju astrologiju na višem nivou i profesionalne astrologe. Budite slobodni da nam pošaljite podatke rođenja na relationshipast@gmail.com ako želite da vaše karte uzmemo za primer.

Kotizacija: €60

Banket-new-new